fbpx

Fotográfia

Fotózás

Csakúgy, mint egy bemutatóhóz, weboldalhoz is nélkülözhetetlen a kiemelkedő minőségű portfólió. Az emberek 80%-a vizuálisan könnyebben jegyzi meg a dolgokat, éppen ezért elengedhetetlen az ízléses megjelenés. Sok vállalkozás nem fordít elég energiát a fotóik minőségére, ezzel potenciális ügyfeleket, vásárlókat bukva. Az Ezzy-nél erre is van megoldás, ezért is mutatnám be nektek Petheő Bencét, fotográfust.

Fotográfia

Petheő Bence

Sziasztok, Bence vagyok!

A fotózás az életemben már kisgyerek korom óta fontos szerepet tölt be. Az első emlékeim körülbelül 8 éves koromból vannak, amikor a családi fényképezőgéppel próbálkoztam dokumentálni minden eseményt. Komolyabban 15 éves korom óta foglalkoztat a szakma. Ekkor kaptam meg az első igazi, saját fényképezőgépem és elhatároztam, hogy mélyebben is beleásom magam a szakmába. Elkezdtem autodidakta módon tanulni, és a fejlődésemet szerencsére többen is észrevették és értékelték. 2019-től vált hivatásommá a fotográfia, amelyre nem csak egy egyszerű szakmaként tekintek, hanem számomra ez hobbi és művészet is egyben. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok, így közel áll hozzám a fotózás mellett a matematika és a marketing világa is.

fényképész
fotográfia

Néhány a kedvenc képeim közül

Kérek árajánlatot!

További képekért kattints a laptopra

A fotózás az életemben már kisgyerek korom óta fontos szerepet tölt be. Első emlékeim körülbelül 8 éves koromból vannak, amikor a családi fényképezőgéppel próbálkoztam dokumentálni minden eseményt. Komolyabban 15 éves korom óta foglalkoztat a szakma. Ekkor fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás kaptam meg az első igazi, saját fényképezőgépem és elhatároztam, hogy mélyebben is beleásom magam a szakmába. Elkezdtem autodidakta módon tanulni, és a fejlődésemet s Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám  fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás től vált hivatásommá a fotográfia, amelyre nem csak egy egyszerű szakmaként tekintek, hanem számolem és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám a fotózás mellett a matematika és a marketing világa is.

A fotózás az életemben már kisgyerek korom óta fontos szerepet tölt be. Első emlékeim körülbelül 8 éves koromból vannak, amikor a családi fényképezőgéppel próbálkoztam dokumentálni minden eseményt. Komolyabban 15 éves korom óta foglalkoztat a szakma. Ekkor fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás kaptam meg az első igazi, saját fényképezőgépem és elhatároztam, hogy mélyebben is beleásom magam a szakmába. Elkezdtem autodidakta módon tanulni, és a fejlődésemet s Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás től vált hivatásommá a fotográfia, amelyre nem csak egy egyszerű szakmaként tekintek, hanem számolem és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám a fotózás mellett a matematika és a marketing világa is.

A fotózás az életemben már kisgyerek korom óta fontos szerepet tölt be. Első emlékeim körülbelül 8 éves koromból vannak, amikor a családi fényképezőgéppel próbálkoztam dokumentálni minden eba. Elkezdtem autodidakta módon tanulni, és a fejlődésemet szerencsére többen is észrevették és értékelték. 2019-től vált hivatásommá a fotográfia, amelyre nem csak egy egyszerű szakmaként tekintek, hanem számomra ez hobbi és művészet is egyben. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás fotográfia, fotós, fényképész, photographer, fotózás és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám a fotózás mellett aGazdasági Egyetem kereskedelem és marketing hallgatója vagyok, így közel áll hozzám a fotózás mellett a matematika és a marketing világa is.