fbpx

Ki is vagyok?

Történetem

A Szegedi Tudomány Egyetemen, gazdaságinformatikus szakon vagyok első éves hallgató, de ezekkel inkább nem untatlak…

Egész életemben imádtam a technológiát, órákat tudtam a gép előtt ülni, de nyugi, nem játékkal telt el minden. Bármikor leültem tanulni arról amit imádok csinálni, azaz weblap, grafikus munka, marketing cikkek, úgy eltel az idő, hogy a teljes sötétségre kaptam fel a fejem…

Hogy miért? Mert ez a szenvedélyem. Persze fontos a Pitagorasz-tétel meg a deriválás, valamint nem hinném, hogy megtalálom a boldogságot nélküle, de én ebben tudok kiteljesedni. 

Sokan azt a hibát követik el, hogy olyan webdesignert keresnek fel, aki csak le akarja tudni a munkát. Az a designer nem én vagyok. Mindegyik ügyfelemet naponta többször felügyelem, tanácsokkal látom el, hiszen nem bírom magamban tartani az ötleteket. Lehet néha már elegük is van belőlem, de ez legyen egy szolgáltató legnagyobb hibája, hogy sokkal többet akar adni, mint ami alapból a feladata lenne, nemde?

marketing

Néhány szó a mögöttem álló

Csapatról

Hiszen milyen is lenne, ha mindent teljesen egyedül kéne kitalálni? Persze egy ideig működne, de hosszú távon mindenkinek kell a segítség. Színes személyiségek állnak mögöttem, van aki éjjel – nappal pörgös egyéniség és le sem áll a tanácsadással, van aki a megfontolt egyéniség és csak akkor szólal meg, ha tényleg egy űtős ötlettel állt elő.

marketing manager

Nagypál Lili

Social Media Marketing

mentor

Balán Tibor

Mentor

marketing vezető

Balán Rita

Pénzügyi tanácsadó

stratégiai tanácsadó

Bank Szilárd

Stratégiai tanácsadó

Szakmai tapasztalat

Elhivatottság

Ügyfélközpontúság

Kíváló ár-érték arány